Contact us

Your local Customer Service team is always ready to help.
Whether you have questions about our products, payments, delivery or returns, please don't hesitate to give us a call, or send an email.

Gyakran ismételt kérdések 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

 

Mi az a DECATHLON Ajándékkártya?

A DECATHLON Ajándékkártya egy vásárlási utalvány, mellyel birtokosa egy vagy több vásárlás összegét egyenlítheti ki a Decathlon áruházakban és a decathlon.hu honlapon.


Mekkora értékben vásárolhatok DECATHLON Ajándékkártyát?

A DECATHLON Ajándékkártya 2000 - 50.000 forint közötti összeggel tölthető fel.


Meddig érvényes a DECATHLON Ajándékkártya?

A DECATHLON Ajándékkártya az aktiválástól számított két évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem áll módunkban meghosszabbítani. 

 

Hol használhatom fel a DECATHLON Ajándékkártyámat?

A DECATHLON Ajándékkártya a decathlon.hu honlapon, valamint Magyarországon és Európában található Decathlon áruházakban használható fel. Online felhasználás esetén az Aznapi kiszállítás, a 2 munkanapos kiszálltás és a 2 órás áruházi átvétel szállítási módoknál nem alkalmazható. 


Ki vásárolhat Decathlon Online Ajándékkártyát?

Az ajandekkartya.decathlon.hu felületen csak természetes személy vásárolhat Online Ajándékkártyát (B2C), így ÁFÁ-s számlát nem tudunk kiállítani a vásárlásról, jogi személyként való vásárláshoz (B2B) vedd fel velünk a kapcsolatot az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen. A DECATHLON Online Ajándékkártya vásárlásakor promóciós kód nem érvényesíthető.

 

A DECATHLON Online Ajándékkártya linkjét elküldhetem annak, akit szeretnék vele megajándékozni?

A DECATHLON Online Ajándékkártya linkjét elküldheted közvetlenül a megajándékozott személynek, de magadnak is, ha személyesen szeretnéd átadni a DECATHLON Ajándékkártyát.


Mennyi ideig tart, amíg a DECATHLON Online Ajándékkártya linkjét tartalmazó e-mail megérkezik?

A DECATHLON Online Ajándékkártya linkjét a sikeres fizetés és a „Küldés most” lehetőség kiválasztását követően azonnal megkapod. A dátumot és az időpontot beállítva a küldést későbbre is időzítheted.


Személyre szabhatom a DECATHLON Online Ajándékkártyámat?

Igen, a DECATHLON Online Ajándékkártya személyre szabható, egyedi kialakítású is lehet. Választhatsz a különböző sportokhoz kapcsolódó sablonok közül és saját üzenetet is hozzáadhatsz, vagy saját fénykép feltöltésével, a háttér színének kiválasztásával, valamint a betűtípus és -szín megadásával egyedi kialakítású ajándékutalványt is készíthetsz.


Hogyan fizethetem ki a DECATHLON Online Ajándékkártyámat?

A fizetés online bankkártyás fizetéssel lehetséges. A későbbiekben más fizetési módokat is tervezünk bevezetni.


Mikor vonják le az online vásárolt kártya árát?

A fizetés és a kártya aktiválódása a megrendeléssel egyidejűleg történik, akkor is, ha későbbi kézbesítési napot, időpontot állítottál be.


Meddig állhatok el az ajándékkártyától, ha meggondoltam magam?

Az online rendelt ajándékkártyától a kiküldés megkezdéséig lehet elállni, a kiküldés megkezdésével a szolgáltatás teljesítettnek minősül - így ezt követően elállásra, visszatérítésre nincs mód.

 

A DECATHLON Ajándékkártya kombinálható más fizetési módokkal? Az Ajándékkártya több alkalommal is használható?

Igen, az Ajándékkártya más fizetési módokkal is kombinálható (készpénzes vagy bankkártyás fizetés, stb.).