Contact us

Your local Customer Service team is always ready to help.
Whether you have questions about our products, payments, delivery or returns, please don't hesitate to give us a call, or send an email.

Hogy tudom használni?

question mark icon HOGYAN HASZNÁLHATOM AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁMAT?

A DECATHLON AJÁNDÉKKÁRTYÁT A MEGVÁSÁROLT JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ELLENÉRTÉKÉNEK RÉSZBELI VAGY TELJES KIEGYENLÍTÉSÉRE HASZNÁLHATOD

Áruházainkban

Az Ajándékkártyát valamennyi magyarországi Decathlon áruházban, illetve Európa több mint 750 áruházában használhatod fizetőeszközként. A kártya több alkalommal is használható: a fel nem használt összeg a kártya lejáratának napjáig a kártyán marad, és bármely későbbi vásárlás alkalmával felhasználható.

Webáruházban

Fizetési módnak válaszd ki a Decathlon Ajándékkártyát majd add meg az Ajándékkártya számát és a 4 számjegyből álló PIN kódodat. Több Ajándékkártya felhasználása esetén a kódokat egyszerre add meg! Az Ajándékkártya felhasználható a decathlon.hu honlapon, illetve minden olyan weboldalon, ahol az Ajándékkártyát fizetőeszközként elfogadják.

Előnyök

A Decathlon Ajándékkártya 2 évig érvényes és valamennyi Decathlon termék és szolgáltatás megvásárlására felhasználható. Nem névre szól, így ha elveszted vagy ellopják, haladéktalanul vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen keresztül, hogy Ajándékkártyádat zárolni tudjuk.